Politica de Confidentialitate

SC SARA SRL respecta cu strictete confidentialitate datelor utilizatorilor site-ului www.farmaciasara.ro

Ne angajam sa nu divulgam unor terti sau firme nepartenere date cu caracter personal ale si despre utilizatori/vizitatori/abonati si cumparatori ai site-ului, cu exceptia cazului in care acestia si-au dat acordul in vederea furnizarii de catre SC SARA SRL a unor servicii/produse. Doar in acest caz, datele dumneavoastra personale ar putea fi furnizate firmelor partenere care se ocupa cu procesarea platilor, livrarea comenzilor, celor care se ocupa de procesarea datelor de pe card, celor ce gazduiesc site-ul, angajatilor reprezentanti de vanzari si relatii clienti.

SC SARA SRL nu vinde, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de email obtinute pe www.farmaciasara.ro . Nu incurajam SPAM-ul.

Cand va inregistrati un cont pe site-ul www.farmaciasara.ro va dati acordul ca SC SARA SRL sa stocheze, sa utilizeze si sa prelucreze datele dumneavoastra.

Nota privind colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC SARA SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ii sunt furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau alta persoana .

In acest sens, S.C. SARA S.R.L a notificat Autoritatea Nationala de Supraveghere Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectand legislatia in vigoare.

Datele personale pe care ni le furnizati si informatiile inregistrate de cei ce viziteaza sau utilizeaza site-ul www.farmaciasara.ro vor fi folosite strict in scopul pentru care ni le furnizati, precum si pentru scopul declarat al site-ului, respectiv farmacie online pentru:

  • onorarea comenzilor si livrarea lor, cu toata procedura ce implica indeplinirea acestora, inclusiv facturare;
  • comunicarea cu utilizatorii/vizitatorii/abonatii in ceea ce priveste comenzile, precomenzile si comenzile speciale sau pentru orice alte interactiuni in legatura cu tranzactiile, ofertele solicitate, produsele, modalitatile de livrare etc;
  • a raspunde intrebarilor, sugestiilor si solicitarilor ce ii sunt adresate de catre utilizatori/ vizitatori/ abonati;
  • trimiterea de newslettere cu acordul utilizatorilor/vizitatorilor/abonatilor(marketing direct)
  • prelucrarii datelor in scopuri interne: rapoarte, analize, imbunatatirea produselor si serviciilor, imbunatatirea si administrarea site-ului si evaluarea serviciilor si produselor noastre.

Nu sunteti obligat(a) sa ne furnizati datele dumneavoastra si daca nu doriti sa colectam aceste date, atunci nu ni le furnizati. Dar va aducem la cunostinta faptul ca acestea sunt necesare si obligatorii in vederea deschiderii unui cont de user pe acest site si pentru operatiunile ce privesc onorarea comenzilor dumneavoastra.  Refuzul dumneavoastra duce la imposibilitatea onorarii comenzilor sau inregistrarii cu drepturi de utilizator pe site-ul www.farmaciasara.ro.

Orice informatie transmisa de dumneavoastra va fi considerata si reprezinta consimtamantul dumneavoastra expres pentru ca SC SARA SRL sa colecteze si sa prelucreze datele dumneavoastra in scopul declarat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa farmaciei SC SARA SRL, str. Milcov nr. 53, Bacau, jud. Bacau. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. SC SARA SRL nu poate fi responsabila de urmarile neglijentei utilizatorilor in ceea ce priveste securitatea si confidentialitate contului si parolei.

_______________________________________________________________

Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de poliţie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu. De asemenea, orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.